lauantai 26. maaliskuuta 2016

Iltavuoroa ja pääsiäisvapaita

Lauantaiaamun herääminen sateeseen ja jo yöllä alkaneeseen voimakkaaseen tuuleen. Kauniina pysytelllyt mennyt viikko vaihtuu pienoiseen myrskyyn.
Viimeiset kolme iltaa siis tynkävuoroa, aloitus klo 17 ja lopetus yöllä klo 01. Toimimme vuorotellen kuljettajina ja reitit osaa jo suurinpiirtein ulkomuistista. Keskiviikkoiltana jälleen uusi kasvo työkaverina, ilta kului leppoisasti paikasta toiseen liikkuen ja jutellen niitä näitä. Rautatieasemien sulkemisia, puolivalmiiden kiinteistöjen tarkastuksia jne.
Torstaina työkaverina Bart, jo yövuoroista tuttu kaveri. Vuoromme lopussa törmäsimme rikkinäiseen ikkunaan tyhjillään olevassa liikehuoneistossa. Tutkimme ensin ulkopuolelta, mitään ei ollut havaittavissa ja sisääpuolella ei ollut ketään. Soitto kiinteistöhuollon päivystykseen ja odotimme paikalla, kunnes kaveri saapui kovalevyineen paikalle. Meidän tehtävämme oli siinä, raportointi asiasta ja kirjasimme alas myös kiinteistöhuollon kaverin tiedot.
Eilisilta, pitkäperjantai menikin hiljaisesti. Kaupunki jälleen puolityhjillään pankkipyhien ansiosta ja koululaisten ollessa pitkällä lomalla. Pari lukitsematonta ovea osui tiellemme ja paikkojen tarkastus.
Yön liikenne kotimatkalla hyvin hiljaista, muutamaa raskaan kaluston rekkaa lukuunottamatta. Tuntuu, kuin kaikki olisi pysähdyksissä juhlapyhinä.

Itse hyppäämässä sateesta huolimatta autoon ja vapaapäivien viettoon. Ensi viikolla tiedossa yövuoroa. Aika tuntuu liukuvan käsistä, eilen olikin jo tullut huhtikuun työvuorolistaa kotimaan päästä...

1 kommentti:

  1. Moi Merja. Tosi hyvä blogi sinulla. Tätä on mielenkiintoista lukea. Toivottavasti sinulla on ollut rentouttavat vapaapäivät.

    VastaaPoista