tiistai 16. helmikuuta 2016

Vauhtipäivä-ja yö

No niin, alkaa pikkuhiljaa totttumaan näihin nopeisiin aikataulun vaihdoksiin!
Tutustumispäivänä siis kiersimme kohteita, suurin osa massiivisia rakennuskohteita, joissa suoritamme vartiointia ja sisääntuloportilla tarkastamme kaikkien luvat, urakoitsijat, tavarantoimittajat, työmiehet ym. Siitä opin huomenna enemmän, 12 h työvuoro alkaa aamulla varhain.
Kaunis kiitos vartijalle, joka tulee tapaamaan minua pääkonttorille aamulla ja ajamme peräkkäin näitä pieniä, mutkikkaita teitä kohteelle. Mutta siitä sitten enemmän tulevissa postauksissa.

Viimeöinen yövuoro enemmän kuin mielenkiintoinen!
Täällä käytetään vartiointipalveluja myös viranomaisten pyynnöstä turvaamaan huonostikohdeltujen eläimien huostaanottamista. Eläinten omistajat eivät itse tajua tai halua tajuta tekevänsä väärin ja voivat asennoitua agressivisestikin asiaan. Ajomatkoihin meni runsaasti aikaa, varsinkin tulomatkalla varovaisesti ajaen huonokuntoisen hevosen ollessa vaunussa. Eläinlääkäri tekee tutkimukset ja täyttää tarvittavat paperityöt heidän osaltaan ja asia menee eteenpäin seuraaviin ylempiin asteisiin.
Yövuoron jälkeen ajatukset olivat himpun verran sekaisin ja paras lääke oli lähteä haukkaamaan happea ja rauhoittua luonnon helmassa.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti